Ona göre “Bunu, her elementin zirvesindeki tüm golfçülere yardımcı olacak şekilde özelleştirdik”. Avuç içlerinizi kutunun önünde tutun ve ardından daha büyük bir geri dönüş dönüşü yapın. GBox’taki heyecan nedeniyle, bilgi desteğinizi analiz ettiğimizde onu elde etmenin heyecanını yaşadım.

Deneme stabilitesini, doğrudan hızı ve doğruluğu artıracaksınız. Şunu belirtmeliyim ki, yeni GBox kişisel olarak benim için pek de uygun değildi ve kendi ortalama golfçünüz olsa da olmasa da, çene atından kendi başınıza en fazla puan alacağınızı beklediğimi belirttim. Bana göre en yeni GBox iyi bir egzersiz ekipmanı olma ihtimaline sahip. Gerçeği söylemek gerekirse, golf vuruşunuzda yapılması çok zor olan bir şey vardır, ancak aslında yapmanız gereken en önemli şey, dönmektir.

Böylece, yeni ekipmanı taktık, videoların normal hareketimi yapmamı önerdiği gibi her iki paketi de taktık….. kesinlikle hiçbir şey olmuyor. Kalan yeni paket, en yeni geri dönüşün zirvesine gerçekten çıkacak. Yoldayken kişisel omzum uygun el alanına hiç dokunmayacak.

GBox Görüşü: George Gankas'ın Eğitim Yardımı Meşru mudur?

Her türlü kişisel çeşitlilik eğitimimde olduğu gibi, çok sayıda mükemmel fotoğraf ve çok sayıda berbat fotoğraf çektim. Ara sıra omzumun arka kısmını kullanarak kutuya vuruyordum ama bu her zaman işe yaramıyordu. Ben evi aldığımda ve siz onu açabildiğinizde, aynı zamanda paketlenmişti ve üçüncü adımdaki öğeler (2 kutu ve 1 şerit adım atabilirsiniz) bizzat karşılanmıştı. Aşağı salınım devam ederken, kişisel en iyi dirseğim sağ kalçamın arkasına doğru kaynarken, onu yerleştirip mükemmel bir dönüş yaptığım için kendimi heyecanlandırdım.

  • Basketbolda durum, doğal olarak yeni paketlere karşı tetiktesiniz, ancak gerçekten utanç verici yöntemler değil.
  • Bir beyzbol topuna çarpmadığınızı göreceksiniz ama gerçekten, ancak sağ omzunuzun yeni giysi dikişinin ön tarafını değiştiren grafiği harika görünüyor, en yeni kulübü sığlaştırıyor.
  • Eş zamanlı olarak Gankas, GBox’ınıza işletmeyle ilgili ilk eğitim yardımını getirdi ve diğerleri kadar heyecan yarattı.
  • Paketlerinizin arkasındaki iyi bir cırt cırtlı bağlantı, onları dikiş aralığınızdaki şeride bağlamanızı sağlar.

Elbette bunu GBox’a yapabilirsiniz, çünkü en yeni tokayı takmak için çok kullanıcı dostu basit ipuçları vardır ve yeni paketleri kurmak için en iyi yerler olabilirsiniz. Basketboldaki durum, en yeni paketlerden haberdar olduğunuzu söylemeye gerek yok, ancak son derece utanç verici bir şekilde. 7. ütümü yepyeni GBox’a takarken, kısmi olarak başlayarak ve tam fotoğraflar çekebilmeniz için kişisel yolumu çalışarak birden fazla vardiya yakaladık.

GBox Görüşü: George Gankas'ın Eğitim Yardımı Meşru mudur?

Kişisel azaltılmış alan kontrolüm çok daha fazla artış sağlıyor. Geçmişte GG ile bir yıl boyunca yaşadığım son kişisel eğitimde, bazı dikiş hattı bloglarından bahsetmişti. Sanırım yeni Grams Box video eğitimlerini gösterene kadar bunu biraz anlayamadım.

Sürücü konusunda biraz çelişkili davrandım, slot siteleri ancak bu insanların geride kalan ıskalamalarından kaçındım ve bu kendi başıma derecelendirmelerime yardımcı oldu. Fiyat istiyorsanız ve yönetebiliyorsanız, yeni GBox bunları size verebilir. GBox ile onu kolayca değiştirip dönüştürebilirsiniz. Eserleri United States of America Today, Golf Break down, Newsweek ve Every Day Monster’da rol aldı. Luke Kerr-Dineen, Tennis Journal ve Tennis.com’da Oyun Yükseltme Editörüdür.

GBox Görüşü: George Gankas'ın Eğitim Yardımı Meşru mudur?

Aynı zamanda, bunu ölçmek için bir hizalama çubuğu kullanmış olsam bile, aşağı doğru salınım sırasında pelvik ucun oluşmasına da yardımcı oluyor ve bu nedenle öğretirken asla gerçekten işe yaramıyor. Dunning-Kruger barının orijinal kodu, ortak olduğunuzu öğrenmemenizdir. Başka bir kural da ara sıra benim de insan olacağım gerçeğidir.

Golf Slot makinesi – Kolay Güç ve Swing Bilgi Yardımı… | slot siteleri

İçeri girdiğimde, benim durumumda her şey mantıklı geliyor. Son iki gün içinde bu özel ekipmanla birçok profesyonelin anında daha düşük puan aldığını ve çeşitliliğe geçiş yaptığını gördük. Bahsettiğim şey, yepyeni bar yüzünün işe yaraması gerektiği, ancak o zaman ilham vermesi gerektiği.

Saldırı Yönü, çok daha fazla Uzunluğa yol açan bar oranlarını üstlenmenin anahtarıdır. Daha fazla hız, daha fazla uzunluk anlamına gelir, daha fazla menzil, daha fazla metre anlamına gelir ve siz de daha mutlu oyuncular olursunuz. En yeni YouTube video kliplerine göz atmanız gerekecek ve böylece paketler, alıştırmalar, arızalar ve onarımların yanı sıra gerçekten güvenli bir şekilde organize edilir. Gbox’ınıza giden iz konteyneri, kişinin giysisinin dikiş çizgisine oturur ve kullanıcı sığarken dirseğe oturması için biraz daha fazla alan sağlar. Çubuğun ön tarafını yukarı kaldırmak, bunu başarmak için yalnızca biraz daha az yer sunar. Erkeklerin düzlem arkadaşını kullandığını ve daha yüksek başarıya sahip olduğunu gördüm çünkü gerçekten.

GBox Görüşü: George Gankas'ın Eğitim Yardımı Meşru mudur?

Ürünü sipariş eden kişilerin yalnızca oturum açması bile bir değerlendirmeden çıkabilmektedir. Hangi yaklaşımın oyunlarınızda en iyi yankı bulma eğiliminde olduğunu anlamak zor. Gerçekten, tüm bu öğrencileri daha üst sıralara çıkaran değişken inançlara ne dersiniz? Görünüşe göre en yeni Gsnap, yüzün P6’dan kare şeklinde kapatılmasını sağlamak için de bir zorunlulukmuş veya baş elinizin daire şeklinde/esnek olması gerekiyor.

Yepyeni geri dönüş kısmı yalnızca her şeyi bunu yapacak duruma getiriyor. Alışkanlık derslerinin başlarında her zaman mevcut olan bir takım berbat eğilimler bulacaksınız ve bunlar çözülmediğinde tüm davranış eğitimini geçebilecekler ve benim hareketim için kökleşebilecekler. En yeni Grams-Field’ı ısıtmaya koymak, kişinin eğilimlerini ortadan kaldırmaya veya azaltmaya büyük ölçüde yardımcı olabilir. G-Paketi ile ilgili ilginç bulduğum şey aslında kendim için, ne zaman doğru bir şekilde dahil olsam, en alışılmadık izlenim yerine ‘doğru’ görünüyorlar ve onlara aşina olmak zorunda kalıyorlar.

İlgili şeyler

Ya geri vuruşunuza yeterince dönüş yapmaz, bu da onun enerjisini geri getirir, aksi takdirde en yeni aşağı vuruşu teşvik edemezler ve topu elinizle çevirebilirsiniz, bu da tutarlılık öğelerini tetikleyebilir. Tennis Finest 100 Profesörü George Gankas’ın yeni bilgi desteğini (yepyeni G Box) çözmeye çalıştığı zorluk da bu. Beni yeni YouTube kanalına yönlendiren bir makale olmasa da, sıfır parlak talimat parçası, kısa bir başlangıç ​​kitabı bulacaksınız. Bu ayrıntılarda bir sipariş e-postası bulunabilir, ancak yine de paketle ilgili herhangi bir şeyin yardımcı olabileceğine inanıyorum. Çok daha büyük bir sıkıntı ise yepyeni GBox’ı tutacak bir el çantasının olmamasıdır.

Başla

GBox Görüşü: George Gankas'ın Eğitim Yardımı Meşru mudur?

Ben şahsen çok zayıfım, ancak şerit kişisel olarak çok büyük değildi ve evet, çok daha büyük bir bele sahip biri kendini çok küçük hissetmezdi. Tokanızdaki yepyeni cırt cırtlı bant ve paketler daha güçlü ve daha güvenliydi, bu nedenle yeni hamle sırasında patlayacağına dair hiçbir endişem yoktu. Görünüm ve haline dair her şey bilgi desteğiniz, yüksek kaliteli malzemeden yapılmış ve uzun süre devam edebilecek bir his verdi. Çeşitli eğitimlerin standart eğitim yardımı bir kenara yardımcı olduğundan, yeni paketleri (özellikle önlemeyi) tam olarak gerçekleştirmek üzere tasarlandığı şeye göre incelerler. Backswing’de dönüşü görselleştirmekte zorluk çeken ve yeni geçişte dik bir şekilde hareket eden kişiler için bir göz atmaya değer ve belki de yeterli düzeyde olmayan eller için aşağı doğru sallanabilirsiniz. Tam olarak bulduğum şey, nasıl sallanılacağıdır ve bunları, duyguya göre dış rotasyonda arka kolda yapacaksınız.

Yüzünüz insanları parçalamaya çalışırsa, bunun üzerine uzak iz supinasyonu OB’yi azaltan garantili bir kuvvettir. Ücretsiz hesabı olanlar, üyeliğinizle birlikte oluşturmak için hemen giriş yapın. Gerçekten bunu bekliyorum. Siteye katıldık ve şimdiden beni çok etkiledi.

GBox Görüşü: George Gankas'ın Eğitim Yardımı Meşru mudur?

Ayrıca, en yeni paketler, taze ellerin gömleğinizin dikişlerinin ön tarafında kalmasını ve arkada sıkışmamasını sağlamak için bir tampon görevi görür. Ayrıca Gankas, GBox’ınıza sektörle ilgili 1. derece desteği getirdi ve diğer her şey kadar heyecan yarattı. Peki GBox nedir ve kesinlikle ortalama golfçüyü geliştirecek mi? Size yardımcı olmak için ön kol supinasyonunun etkisini gerçekten seviyorum s6; benim durumumda kişisel fotoğraflarımı daha çevrimiçi ve daha küçük şekilde sürdürmeme yardımcı olabilir. Benim için ve aralarından seçim yapabileceğim golfçülerin çoğuna inanıyorum, bir swing mentorumuz ve/veya hareket eğitimimiz yok ve ardından yeni GBox’ı kullanışlı bir ünite haline getirmiyoruz. YouTube video klipleri doğrultusunda George Gankas’ın muhtemelen iyi bir golf eğitmeni olduğunu beyan edeceğim.

İşte olası seçenekleri ve bunları keşfetmenin yollarını kapsayan bir makale. George Gankas aslında oyuncuların son zamanlarda dinlemeye başladığı bir üne sahip. Eğer onların pozisyonuysanız, yüksek eğitmenlik biraz zaman alacak kadar genişlemiş olabilir, 2020 en çok sizi öncü konumuna getirdi.

GBox Görüşü: George Gankas'ın Eğitim Yardımı Meşru mudur?

Görevi gereği bu adam, Golf’ün multimedya platformlarının her birinde, markanın talimatlar, aletler, sağlık ve fitness’tan oluşan çevrimiçi oyun geliştirme içeriğini yönetiyor. Gankas, avuçlarınızı kendi kutunuzun önünde tutmaya yardımcı olmak için kendi doğal arzularınıza ek olarak bunu yapmanın, tenisteki en yaygın sorunlardan birinin çözülmesine yardımcı olacağını söylüyor. G-Swing doğrusal hareketi ortadan kaldırır ve Fiyat ve Enerjiyi artırmak için düz yer kuvveti tepkisi harcayabilirsiniz.

Birinci sınıfta böyle hissetmedik. Açıkçası, yeni filmleri izlemediğim ya da alıştırmalar yapmadığım sürece, millet her zaman öyle olduğu için destek konusunda makul değildim ve bu yüzden kişisel ikinci adımımın tam da bunu yönetmek olacağını fark ettim. Ancak golfçüler, spin atmaya çalışırken birçok yönden sorunla karşılaşırlar.

GBox Görüşü: George Gankas'ın Eğitim Yardımı Meşru mudur?

Temelde her zaman biraz daha fazla (küçük parmaklar) kurulduğundan emin değilim, ancak, yeni tokanın aşağı salınımı dolaşmasını sağlamak için kutuyu biraz ileri doğru akıtmam gerekiyor, en yeni GBox sadece yardımcı olmak için tasarlandı. Belki de menzildeyken yeni eğitim videosunu izlemek, yeni GBox’ın benim durumumda çok daha etkili olduğu izlenimini vermiş olabilir, ancak bunu benim şahsen yaptığım bir şey değil. Bu temel çeşitlilik dersi sayesinde, GBox’un bana neyi gerçekleştirmemi sağlamaya çalıştığını gerçekten anlamadım veya belki de olamadım. Dönmenin salınım hareketiniz için kesinlikle çok önemli olduğunu anlıyorum ve ayrıca dönüşlerimin en iyisinden uzak olduğunu da hatırlıyorum, ancak kendimi artırmamı sağlayacak en yeni GBox’u takmayı deneyebilir miyim?

Barımdaki bir arkadaşım bunu aldı ve ben de onlarla kısa bir süre çalıştık, ancak genellikle ona bu konuda yardımcı olduk. GG’yi biraz takip ediyor, ancak aslında GG’nin ne öğrettiğini tam olarak bilmiyor.

GBox Görüşü: George Gankas'ın Eğitim Yardımı Meşru mudur?

Boş zamanlarımda, GBox’ımın ulaşmasını izlediğimde genellikle yeni dikiş hattına odaklanıyorum ve bu, ütülerimle olduğu gibi video oyunum üzerinde şimdiden güzel bir etki yarattı. Yeterince değişiklik ve aşırı eğimi derecelendirmeme eğilimim var ve bu aynı zamanda kişisel alçak alan tutuşumun büyük ölçüde geliştirdiği dikiş çizgisi davranışıyla birlikte en alt kısmı dengesiz hale getiriyor. Yeni G Yuvası, önkol rotasyonunu ve dış omuz rotasyonunu artırmak için tasarlanmıştır.

Matthew Wolff bu senenin en iyi genç oyuncusu oldu, dolayısıyla sizin George Gankas’la GBox’ınız arasındaki ortaklık odaklanmamı daha da artırdı. Bununla birlikte, yeni kutudan çıkarma duygusunu biraz yetersiz buldum. İç sevkiyat planı aslında iki etiketli GBox kutusu, yeni toka ve başka bir şey değil. Benim durumumda harika bir antrenman yardımı sadece mükemmel bir kontrol noktası pozisyonunda, özellikle üst gövde için ve geri dönüşte kontrol noktalarını serin bir şekilde çevirebilirsiniz. Bu bizim deneyimimizden önce olabilir, bu yüzden golfçülerin salıncakların içindeki iyi bir barda önemli bir görüş elde edeceğine inanıyoruz. Derece desteğinin yanı sıra, George Gankas birden fazla akademik video kaydetti ve GBox’ta egzersiz videoları izleyebilir ve YouTube’da halka açık yerlerde olabilirsiniz.

GBox Görüşü: George Gankas'ın Eğitim Yardımı Meşru mudur?

Daha sonra golf topuna nasıl vuracağınızı, skoru nasıl düşüreceğinizi ve genel olarak en iyi golfün keyfini çıkarmanın yollarını anlamanıza yardımcı olacak adım adım yayına kayıt olmak için kaydolun. Elli.000’den fazla golfçüye kaydolun ve yeni içerik makalesinde güncel e-posta adresi konumunu bulabilirsiniz. Ayrıca, kişiselleşin ve onların severlerden tüm hizmetlerimizde indirimler alabilirsiniz. Bu ürün, George Gankas’ın en yeni egzersizlerinin bir parçası olduğundan avuçlarınızı doğrudan fleksiyona veya ekstansiyona getirdiğinizde keskin bir “patlama” sesi çıkarabilir. A akademik tenis videolarıyla dolu. Ancak, geçiş sirkülasyonu ve gösterilecek en iyi tarafı elde etmek beni çok zorluyor ve golf topuyla dönebilirsiniz.

Makineyi çalışma çeşitliliğinde kullanmayacak olsam da, teslimat paketiyle ilgili hazırlık yapıyordum. Öğleden sonra bunlar küçük noktalar, ancak yine de bunların gerçekten detaylandırmaya değer olduğunu hissettim, çünkü yeni GBox tasarımını saklamak için mükemmel bir Gankas Golf etiketli büzme ipi cüzdanı kişisel hissi artırdı. Yeni Yetişkin GBox, mükemmel bir cırt cırtlı donanım ve iki adet altı inç x6 inç x6 inç (Büyük) G paketi içerir. Yeni toka, minimum yirmi sekiz inç ölçüye sahip genç yetişkinlere, insanlara, yaşlılara ve çok daha fazla birinci sınıf oyuncuya uyacak şekilde oluşturuldu ve kalça çevresindeki ölçümleri 52 inç ile sınırlayacaksınız.

GBox Görüşü: George Gankas'ın Eğitim Yardımı Meşru mudur?

Bir alan hafif bir şerit sağlar ve her biri esnek neopren içerir. Kendi paketlerinizin arkasındaki mükemmel bir cırt cırtlı aksesuar, bunları dikiş aralığındaki toka için takmanıza olanak tanır. Bu tür ilk izlenimleri geçtikten sonra, GBox’un fiilen çalışır durumda olmasına bakalım. Site, yirmi sekiz inçten 52 inçe kadar yan modelleri barındıran olgun dişliyi tanıtıyor.

Aynaya bakarak 5 veya daha fazla vardiya yaratıyorum ve siz kesinlikle hiçbir şey yapamazsınız. Akşam yemeğinden sonra neden olmadığımı görmek için geri döndük ve ardından uygun bir el kabıyla tanıştık. Uygun el kutusunu değiştireceğiz, tokanın üzerinde ileri doğru sallayacağız (üst avdan biraz önce) ve mucize gerçekleşebilir. Henüz bir golf topuna çarpmamış olabilirsiniz, ancak yeni gömlek dikişinin üstünde hareket eden en iyi dirseğinizin grafiği harika görünüyor, yeni çıtayı sığlaştırıyor.

Egzersiz yapıyorsanız, yeni egzersiz sıralamasına göz atmaya çalıştım ve sonunda Gankas’ın filmlerde yönettiği şey olabilirsiniz. “Yepyeni uzman oyuncu, sınırlı telafiler oluşturmak için kısıtlama süresi ve enerji sağlıyor. Yepyeni daha fakir kullanıcı, kısıtlama telafileri yapmak için sınırlı süre sağlıyor.” – Hayır, Mac değilim. Son zamanlarda onun çılgın bir MFer olabileceğini hayal ettim, bu yüzden hepimiz muhtemelen biraz daha çılgın keşfedebiliriz. Doğrudan şık kutunun üzerinde, yeterince güçlü olan birçok kişi için kendinizi gösteren bir çizgi var. Yeterli yanal virajlı bir kalça değişikliği, birinin menzilinizin tam altına gelmesini sağlar. Eğer çizgiyi açıkça anlayamıyorsanız, omuz değişiminiz aslında düzdür.

GBox Görüşü: George Gankas'ın Eğitim Yardımı Meşru mudur?

Bu prosedür biraz alışılmışın dışındadır ancak doğru şekilde uygulandığında hiçbir strateji üretkenlikten daha iyi sonuçlar vermez. Barın Yuvanızda olması, dışarı çıkarken Doğru Dönme Hareketini ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak anahtardır. Hangi eylem çok benzersiz bir temel eylemdir, ancak bir kez keşfedip kullanabildiğinizde, gerçekten de onların en iyi Hareket Güç Kaynağı olabilir.

George Gankas GBox

Yeni GBox’ın iyi bir geri dönüş dönüşü bilgisi sırasında mükemmel olduğuna inanıyorum, belki de yeni parmakları aşağı dönüşten çok hızlı aşağı çekmemeye yardımcı oluyor. En iyi ihtimalle, kollarınız arkanızdaysa veya anlaşmayı yaparsanız boks yapmak bir engel olabilir. Ön toka çemberine yapıştırmaktan çok daha iyidir, çünkü matkap parmaklarınızı çok güçlü bir şekilde itmeye eğilimlidir. Yepyeni paketler, kollarınızı hemen gövdenin önünden satın almanız gerektiği anlamına geliyor – eğer sıkışırsanız kolları genellikle tek elle sahaya çarpıyor. Gankas, bu şekilde sallanmaya yardımcı olsa da, sizi aşırı düzeltme yapmaktan alıkoymak için başka bir şey yaratmanız gerektiğini söylüyor.

GBox Görüşü: George Gankas'ın Eğitim Yardımı Meşru mudur?

Filmler aracılığıyla yaptığı iletişim aslında bariz ve eğlenceli, ayrıca çocuğun elbette büyüleyici her şeyi depolayacak kadar karakteri yok. Yayınlanan ilk 7 videonun ötesinde, yirmi dakikalık özellik değeriyle ilgili olarak, yeni hareketin çeşitli bölgelerine odaklanan çok daha fazla video oyunu (her biri 2-4 kez) var. Yepyeni GBox’ı doğrudan seriye geri götürmeden önce bu tür her biri için bir veya daha fazla kez veya iki kez fark ettim.

Yeni geri salınım muazzam bir tetikleyicidir ve enerji üretir ve ayrıca basketbolda daha büyük bir dönüş, golf topuna doğru bir vuruş yapmanızı sağlar. Yeni paketler, geriye doğru döndüğünde ve sallandığında, yeni değişikliğin değerlendirilmesi için grafiksel bir yardım sağlar. Paketler arasında en iyi için düz bir beyaz çizgi bulunur ve genellikle bu, grafik işaretinin daha da güçlü olmasına yardımcı olmak için doğrudan kalçada kullanılır.